Zoekt u een adviseur die u keuzemogelijkheden biedt bij het oplossen van uw ziekteverzuimtraject, een creatieve, pragmatische en resultaatgerichte aanpak van ziekteverzuim heeft?
Vraagt u zich af of werknemers voldoende plezier in hun werk hebben?
Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Even voorstellen

Mijn naam is Manon van Dijken. Ik woon in ’s-Heerenberg. Vanaf 1998 ben ik werkzaam als adviseur verzuim en arbo en als arbeidsdeskundige. Het begeleiden van mensen en bedrijven in een oplossingsgerichte aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid is voor mij de kunst van het vak. Verschillende zienswijzen of een conflict door ziekteverzuim is vervelend, niemand heeft erom gevraagd en toch moet er van alles. Ik neem u mee in deze complexe wereld, zodat u of uw bedrijf niet zieker wordt van het verzuimproces.

In de advisering over uw situatie of over de verzuimaanpak van uw bedrijf staan betrokkenheid, creativiteit, resultaatgerichtheid, eerlijkheid en praktische kennis paraat.

Uw einddoel stellen we samen vast en staat voorop in de adviesperiode. Vanuit mijn kennis en ervaring weet ik dat verzuim en werkplezier nauw met elkaar zijn verbonden. Daarom vind ik het belangrijk om, naast aandacht voor verzuim, ook aandacht te hebben voor het werkplezier van werknemers. Ik neem de kansen en risico’s graag onder de loep en kom met een afgestemd advies op behoud of vergroten van het werkplezier van uw werknemers.

Ik kom graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn contactgegevens.

Wat mag u verwachten

Ik sta voor een eerlijk en haalbaar advies op maat in een moeilijke periode van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Gedurende de adviesperiode neem ik u mee in de mogelijkheden die er zijn om uw einddoel te halen. Naast advies over verzuimdossiers, geef ik ook advies over de aanpak van verzuim en het behoud van werkplezier. Met mijn aanpak sluit ik naadloos aan bij de visie van uw bedrijf. Het wordt dan ook niet mijn oplossing, maar uw oplossing.

ManonsAdvies geeft advies aan werkgevers en werknemers. Ook anderen die bij verzuimproblematiek betrokken zijn kunnen advies inwinnen. Vanuit mijn kennis en ervaring overleg ik ook met advocaten, adviseurs bij vakbond en bijvoorbeeld juridisch adviseurs.

Afhankelijk van de ondersteuningsvraag kan mijn advies van een enkel gesprek tot een complete begeleiding van een verzuimtraject gaan. Zo worden altijd de juiste stappen door u genomen.

Copyright © 2020 Manons Advies